Tapijtcentrum Nederland Woonwens

#branding#social#campagne#commercial

Tapijtcentrum
Nederland
Voor al jouw
Woonwensen

Social
branding
campagne

Wie is er niet bekend met Tapijtcentrum Nederland? Een oer-Hollands, maar modern begrip op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Vooral op lokaal niveau met 21 fysieke woonwinkels is Tapijtcentrum een sterke speler. Om ook online kracht bij te zetten, is Tandem ingeschakeld voor het bedenken van een social campagne.

De vraag

Online meer zichtbaar zijn.

De oplossing

Een commercial en social campagne die inhaakt op de vernieuwde film Aladdin.

Het Tandemeffect

De video heeft bijna 50.000 views behaald.

Extra aandacht dankzij slim inhaken

Wat doe je als bekend wordt dat de film Aladdin opnieuw wordt uitgebracht? Dan ga je als Tapijtcentrum Nederland met je vertrouwde communicatiebureau om tafel om een creatieve inhaker op deze film te bedenken. Want slim inhaken op een alom bekend verhaal vergroot de aandacht op je merk. Met extra merkkracht als resultaat.

Storyboard commercial

Tandem realiseerde een short story voor Tapijtcentrum Nederland. Een moderne versie van Aladdin met eenzelfde kernboodschap als de Disney-klassieker, namelijk  ‘Al je wensen komen uit’.

Social campagne

Een inhaker realiseren is één. Daarna is het zaak om te zorgen voor maximale exposure. Zorgen dat je massaal gezien wordt. Tandem zetten namelijk alle relevante kanalen voor Tapijtcentrum Nederland in om het filmpje onder de aandacht te brengen. Acht weken lang posten we bijna dagelijks woonwensen en winacties via social media. En natuurlijk is de commercial te zien in de bioscoop.

Het Tandemeffect

Tapijtcentrum Nederland wenste 10.000 views voor de commercial. Met een uiteindelijke score van 50.000 bereikte mensen kijken we terug op een geslaagde campagne. De exacte cijfers:

• Bereikte personen: 47.654
• Videoweergaven van 3 seconden: 27.586
• Reacties, opmerkingen en deelacties: 852

Bekijk ook

Lokhoff

SBA Flex

Tapijtcentrum: cross-mediaal naar meer winkeltraffic

Omschakelen?

Wil je meer maken van je merk? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.


    Vorige