Z!N telecom

#website#merkidenteit#logo#huisstijl

Merk-
identiteit

Sommige bedrijven ontwikkelen zich zó snel dat ze hun identiteit inhalen. Z!N telecom bijvoorbeeld. Hun website vertelde niet meer het juiste merkverhaal. Eenmaal in gesprek met Tandem bleek dat er veel meer nodig is om beter zichtbaar te worden: de huidige positionering en identiteit passen niet meer bij de doelstellingen en dienstverlening van Z!N. Werk aan de winkel dus!

De vraag

Ontwikkel een nieuw logo en website voor Z!N telecom.

De oplossing

Een nieuwe identiteit, merkbelofte, online strategie en website.

Het Tandemeffect

Een website die dient als een interactieve communicatie- en afsprakentool.

Van doener naar adviseur

Z!N telecom staat bekend als manusje-van-alles op het gebied van telefonie. Van het aanleggen van netwerken tot het leveren van de bijbehorende hardware. Mobiele telefonie en de ontwikkelingen op online gebied hebben de diensten en status van Z!N telecom sterk veranderd. Z!N telecom vertaalt nu alle particuliere en zakelijke wensen naar een oplossing op maat. Van advies over netwerken en abonnementen tot schermpreparaties en de verkoop van smartphone-accessoires.

De rol van Z!N telecom is verschoven van puur uitvoerend naar adviserend en realiserend. Tandem vertaalt deze verbindende rol naar de boodschap: Z!N telecom, altijd verbonden. Z!N Telecom verbindt klanten online met de laatste telecom-oplossingen, maar ook fysiek dankzij de betrokken service van de specialisten. Op de werkvloer, bij de klant en in de serviceshop.

De merkbelofte ‘Z!N verbindt’ is doorvertaald naar een toegankelijke en krachtige huisstijl. Met als blikvanger de oranje lijn die symbool staat voor de verbindingskracht. De open en opvallende stijl zorgt voor meer zichtbaarheid en toegankelijkheid van Z!N telecom.

Een opvallend merk met een heldere belofte

De vernieuwde website is getransformeerd tot een interactieve tool. Klanten kunnen er terecht voor een afspraak, voor direct antwoord op hulpvragen en voor een toegankelijke presentatie van alle producten en diensten. Zo maakt de regio hernieuwd kennis met een vertrouwde partner op het gebied van telecom. Z!N telecom is nu een opvallende verschijning met heldere merkbelofte voor elke particulier en ondernemer: ‘Wij zorgen dat je overal en altijd verbonden bent’.

De opvallende huisstijl is versterkt met professionele fotografie. Hierbij krijgen de betrokken medewerkers van Z!N telecom een stevig podium. Zij zijn de gezichten achter het merk die dichtbij de klanten staan. Oftewel: de mensen die symbool staan voor de verbindende kracht van Z!N telecom.

Het Tandem-effect

Een belangrijke doelstelling van de interactieve website is dat klanten op een laagdrempelige wijze online een afspraak kunnen maken. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt: maandelijks vinden honderden mensen de weg naar Z!N Telecom via een online afspraak. Missie meer dan geslaagd!

Bekijk ook

Lokhoff

SBA Flex

Tapijtcentrum: cross-mediaal naar meer winkeltraffic

Omschakelen?

Wil je meer maken van je merk? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.


    Vorige